BEZORGEN

Wat is de levertijd van mijn bestelling?


Levertijd Nederland: Categorie 1: 1-3 werkdagen Categorie 2: 4-6 weken Levertijd België: Categorie 1: 1-5 werkdagen Categorie 2: 4-6 weken Het kan door omstandigheden (bijv. COVID-19) of doordat een bestelt product niet vooradig is gebeuren dat de levering vertraagd is. Wij nemen in dat geval contact met u op per e-mail.
Is het mogelijk zelf een bezorgmoment te kiezen?


Voor categorie 1 bestellingen is dit helaas niet mogelijk. Wanneer u een categorie 2 bestelling plaatst nemen we contact met u op om de bestelling door te lopen en de bezorging te bespreken.
Door wie worden mijn bestellingen bezorgd?


Bestellingen worden bezorgd door DHL, PostNL of een internationale partner van PostNL.
Hoe kan ik mijn pakket volgen?


Zodra je bestelling door ons wordt voorgemeld ontvang je een link naar onze track & trace pagina.
Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?


We onderverdelen verzendingen in twee categorieën. Categorie 1 wordt verzonden en bezorgt in een reguliere doos. Categorie 2 word verzonden en bezorgt op een pallet. U kunt de categorie van een product vinden op de productpagina. Nederland: Categorie 1: voor verlichting en de meeste woonaccessoires bedragen de verzendkosten € 5. Categorie 2: voor meubels en enkele woonaccessoires bedragen de verzendkosten € 60. België: Categorie 1: voor verlichting en de meeste woonaccessoires bedragen de verzendkosten € 10. Categorie 2: voor meubels en enkele woonaccessoires bedragen de verzendkosten € 80. Wanneer u producten uit beide categorieën bestelt worden de producten van categorie 1 automatisch en kosteloos meegestuurd in categorie 2. Let wel op hierdoor gelden voor deze producten de verzendtijden van categorie 2.