RETOURNEREN

Hoe retourneer ik mijn bestelling?


Om één of meerdere producten uit je bestelling te retourneren kun je binnen 14 dagen na het ontvangst van je bestelling via onderstaand proces het product retour sturen:

 1. Vraag via het retourformulier je re

 2. Flinders BV
 3. Afdeling Retouren
 4. Westhavenweg 53-4
 5. 1042 AL Amsterdam
 6. Nederland
 1. Wij vragen je bij onze afdeling Klantadvies te melden dat je een artikel wilt retourneren. Dit kan per telefoon (020-3030630, op werkdagen van 09.00 – 21.00 uur en in het weekend van 9.00 – 18.00 uur) of e-mail en is noodzakelijk voor een snelle verwerking van de retourmelding.
 2. Je ontvangt een bevestiging van je retourmelding inclusief een retourcode.
 3. Verpak het te retourneren product, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking en zorg ervoor dat het onderweg niet kan beschadigen. Gelieve niet te schrijven en geen verzendstickers te plakken op de (originele) doos.
 4. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding storten wij het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele kosten van heenzending terug op je rekening.Je kunt je bestelling ook altijd terugbrengen in onze winkel in Zaandam.
 1. Tijdens de bedenktijd van 30 dagen mag je het product natuurlijk uitpakken of gebruiken zoals je dat in de winkel zou doen. Gebruik je het product zodanig dat het niet meer ‘als nieuw’ verkocht kan worden, dan kan Flinders beslissen dat je minder geld voor het product terugkrijgt. We willen graag een volgende koper ook het product onbeschadigd en in de originele verpakking kunnen aanbieden. Wij vragen hiervoor je begrip. Wil je het product retourneren, dan verzoeken wij je vriendelijk het product in de originele verpakking terug te sturen.
Kan ik foto's aan mijn vraag toevoegen?


Jazeker! Om een foto toe te voegen volgt u gewoon deze stappen:

 1. Ga naar de app-instellingen
 2. Klik op de knop 'Vragen beheren'
 3. Klik op de vraag waaraan u een foto wilt toevoegen
 4. Als u een antwoord bewerkt, klik dan op het pictogram voor de afbeelding en voeg een afbeelding toe uit uw bibliotheek
Kan ik een video aan mijn vraag toevoegen?


Ja! Gebruikers kunnen zonder moeite video's toevoegen van YouTube of Vimeo:

 1. Ga naar de appinstellingen
 2. Klik op de knop 'Vragen beheren'
 3. Klik op de vraag waaraan u een video wilt toevoegen
 4. Als u een antwoord bewerkt, klik dan op het pictogram voor de video en voeg de koppeling van YouTube of Vimeo toe
 5. Dat is alles! Bij het antwoord zal een miniatuur van uw video worden weergegeven
Hoe bewerk of verwijder ik de titel van de FAQ?


U kunt de titel van de veelgestelde vragen bewerken in het instellingentabblad van de appinstellingen. U kunt hem ook verwijderen door het vinkje bij het bijbehorende selectievakje weg te halen.

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black Pinterest Icon